Rüyada satıcılık yapmak

Rüyada satıcılık yapmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada satıcılık yapmak gördüyseniz:

  • Hakkında hiç bir düşünceniz olmayan, karşı cinsten birisi size fazla samimi yaklaşımlar gösterebilir.

Rüyada seyyar satıcılık yapmak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada satıcılık yapmak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gül satıcısı görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına rivayet eder.

Rüyada seyyar satıcı olmak yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine delalettir.

Rüyada hurma satıcısı görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada satıcı görmek ün ve itibar sahibi olacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine delalettir.

Rüyada satıcı olduğunu görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uyuşturucu satıcısı görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments