Rüyada satıcı olduğunu görmek

Rüyada satıcı olduğunu görmek sırların ortaya çıkmasına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada satıcı olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle mesafeli bir ilişkiniz var.

Rüyada seyyar satıcı olduğunu görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada satıcı olduğunu görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada gül satıcısı görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hurma satıcısı görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, mali olarak küçüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada seyyar satıcı olmak neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına inanılır.

Rüyada buğday satıcısı görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada satıcı görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın satıcısı görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments