Rüyada gül satıcısı görmek

Rüyada gül satıcısı görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, eğlenceli günler geçireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada gül satıcısı gördüyseniz:

  • Ufak şeylere takılmamalısınız.

Rüyada gül satıcısı görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada seyyar satıcı görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada karpuz satıcısı görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada seyyar satıcılık yapmak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada satıcıya para vermek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada hurma satıcısı görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, her daim allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın satıcısı görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada satıcı görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments