Rüyada şarıl şarıl akan su görmek

Rüyada şarıl şarıl akan su görmek allah’a dua edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, rızkının kesileceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, dertlerden kurtulmaya, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Rüyada şarıl şarıl akan su gördüyseniz:

  • Kabalaşmak veya diş gıcırdatmak kötü sonuçlar doğurabilecekken, olumlu tavırlar sergilemeniz durumunda daha olumlu şeyler olmasını umabilirsiniz.

Rüyada şarıl şarıl akan su görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu akan su görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde akan su görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada akan su içmek aile bireyleri ile tartışacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işarettir.

Rüyada musluktan akan suyu kapatmak çok büyük kazançlar sağlayacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan suyun içinde yürümek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada tersine akan su görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına yorulur.

Rüyada ters akan su görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments