Rüyada sarı ve yeşil yılan görmek

Rüyada sarı ve yeşil yılan görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, kötü kişilere yakın olacağına, haneye nifak gireceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine delalet eder.

Rüyada sarı ve yeşil yılan gördüyseniz:

  • Kurumsal şirketler, devlet daireleri ya da üst pozisyondaki kişilerle diyaloglarınızda kelimelerinizi manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilir sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada sarı ve yeşil yılan görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı yeşil yılan görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ve sarı yılan görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sarılı yeşilli yılan görmek iki tarafın da çok sevineceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sarı yılan görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı yılan öldürmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı yılan ısırması görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın vücuduna sarıldığını görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments