Rüyada sarı yılan öldürmek

Rüyada sarı yılan öldürmek para biriktirebileceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yolculuğa çıkmaya, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına işarettir.

Rüyada sarı yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Duygusal taktiklerin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada sarı yılan öldürmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına işaret eder.

Rüyada sarı renkli yılan öldürmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı yılan öldürdüğünü görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine işaret eder.

Rüyada sarı yılanı öldürmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah ve sarı yılan görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada sarılan yılan görmek durulacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada küçük sarı yılanlar görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada sarı kobra yılanı görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments