Rüyada sarı taşlı yüzük takmak

Rüyada sarı taşlı yüzük takmak parasının değerini bilerek hareket edeceğine, ilim irfan sahibi olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına delalettir.

Rüyada sarı taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatınızdaki yerlerini veya onlar için yaptıklarınızı unuttuklarını düşünebilirsiniz.

Rüyada sarı taşlı yüzük takmak güzel bir evlilik yaşanacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına yorulur.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, hatalı yollara sapılacağına alamet eder.

Rüyada tek taş yüzük ve alyans takmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine alamet eder.

Rüyada taşı düşmüş yüzük takmak işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına delalettir.

Rüyada parmağa taşlı yüzük takmak amacına ulaşmayı başaracağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine delalet eder.

Rüyada iri taşlı yüzük takmak parasız ve ekmeksiz kalacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, düşmanlarımızı alt etmeye alamet eder.

Rüyada mavi taşlı yüzük takmak büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments