Rüyada taşı düşmüş yüzük takmak

Rüyada taşı düşmüş yüzük takmak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada taşı düşmüş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Değişik uğraşlarla fiziksel aktivitelerinizi sürdürün.

Rüyada taşı düşmüş yüzük takmak kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe taşlı yüzük takmak haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi taşlı yüzük takmak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulur.

Rüyada taşsız yüzük takmak çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına delalettir.

Rüyada beyaz taşlı yüzük takmak çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada inci taşlı yüzük takmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına işarettir.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağa taşlı yüzük takmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments