Rüyada kafaya kurşun yemek

Rüyada kafaya kurşun yemek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafaya kurşun yemek gördüyseniz:

  • Sizden gizli yürütülen işler açısından koruma altında olacaksınız.

Rüyada kafasına kurşun yemek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafaya kurşun yemek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada kafasına kurşun sıkıldığını görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına rivayet eder.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak malının, parasının ve canın güvende olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada beynine kurşun yemek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalet eder.

Rüyada omuzdan kurşun yemek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, başarıya giden yolların açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alnından kurşun yemek ruhunun dinleneceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada üç kurşun yemek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments