Rüyada saçında kelebek görmek

Rüyada saçında kelebek görmek koyu muhabbette kalacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zahmete ve derde düşeceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçında kelebek gördüyseniz:

  • Olayları dramatik hale getirerek sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada saçında kelebek görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, sözleri tutulacağına inanılır.

Rüyada saçta kelebek görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelebek kolyesi görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kelebek görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebek yakalamaya çalışmak eşiyle arasına nifak sokulacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelebek larvası görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada oyuncak kelebek görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments