Rüyada sarı kaplumbağa görmek

Rüyada sarı kaplumbağa görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, zafer ve zenginlik getireceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı kaplumbağa gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş size doğru yaklaştıklarını göreceksiniz.

Rüyada sarı kaplumbağa görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, ekonomik olarak kalkınacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağaya sarılmak kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağanın üstüne oturmak işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuzda kaplumbağa görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada deniz kenarında kaplumbağa görmek düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, destek göreceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağa bacağı görmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ve tavşan görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağa emzirmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments