Rüyada kaplumbağanın üstüne oturmak

Rüyada kaplumbağanın üstüne oturmak kazancının azalmayacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, zenginliğini kaybedeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, yüksek bir makama geleceğine, merdiven atlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağanın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Baskı altında ani kararlar almak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada kaplumbağanın üstüne oturmak her anlamda feraha kavuşacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağanın üstüne binmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların ve engellerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kayanın üstüne oturmak özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada sandık üstüne oturmak çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, satışların düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü üstüne oturmak çok büyük kazanç elde edileceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada çamurun üstüne oturmak dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine işarettir.

Rüyada taşın üstüne oturmak gıybet edeceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments