Rüyada sarı apartman görmek

Rüyada sarı apartman görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı apartman gördüyseniz:

  • Belirsizlik, hatalar veya aldatılma türünde konular söz konusu olabilir.

Rüyada sarı apartman görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada apartman yaptırmak kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni apartmana taşınmak rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine delalet eder.

Rüyada apartman yıkılmasını görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, borçlanacağına alamet eder.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartman katı görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, allah’ın yolundan gideceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments