Rüyada başkasının şarap içtiğini görmek

Rüyada başkasının şarap içtiğini görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına delalettir.

Rüyada başkasının şarap içtiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilginizi çeken birisini tanımak için daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Rüyada eşinin şarap içtiğini görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada şarap içip tükürmek ekmeğine leke süreceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada şarap içildiğini görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının şarap içtiğini görmek rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada şarap içip sarhoş olmak hasretliklerin bir araya geleceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şarap görüp içmemek yeteneklerini geliştirmeye, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şarap içtiğini görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada şarap içip pişman olmak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments