Rüyada sandık anahtarı görmek

Rüyada sandık anahtarı görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sandık anahtarı gördüyseniz:

  • İst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Rüyada anahtarla sandık açmak makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada sandık anahtarı görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet eder.

Rüyada boyacı sandığı görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada seçim sandığı görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir sandık görmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sandıkta altın bulmak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada sandığı görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz sandığı görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
sadet

merhaba efendim .ruyamda gordumku bu oxlunun sandixidi dediler beyaz bir sandik zincirle sarilmis anaxtar takilmis kilitlenmis.yorumlariniz ucun minatarim.