Rüyada büyük bir sandık görmek

Rüyada büyük bir sandık görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir sandık gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Rüyada büyük bir sandık görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, maddi yükünün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük sandık görmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada sandıkta elma görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada hazine sandığı bulmak kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabı boya sandığı görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine delalet eder.

Rüyada sandığa girmek hem yıpranacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine yorulur.

Rüyada eski çeyiz sandığı görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına işarettir.

Rüyada aynalı sandık görmek atılım yapacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments