Rüyada sandık açmak

Rüyada sandık açmak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada sandık açmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada başkasının sandığını açmak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandık açmak saadete ereceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada anahtarla sandık açmak yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada sandığı görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına işarettir.

Rüyada kilitli sandık görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sandık dolusu para görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahşap sandık görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sandık dolusu altın görmek allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments