Rüyada saman altında kalmak

Rüyada saman altında kalmak şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına işaret eder.

Rüyada saman altında kalmak gördüyseniz:

  • Bir buluşma veya görüşme olumlu sonuçlar doğurabilir ya da sizi yeni bir istikamete yönlendirebilir.

Rüyada saman altında kalmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde saman görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada sırtında saman taşımak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada saman tozu görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, bütçesinin daralacağına işarettir.

Rüyada yeşil saman görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada buğday saman görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı saman görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder rüyada ev almak güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada samanlı su görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments