Rüyada samanlı su görmek

Rüyada samanlı su görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, bol muhabbette kalacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada samanlı su gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde etrafı güzelleştirici işlerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada samanlı su görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işaret eder.

Rüyada çuvala saman doldurmak hayatın yoluna gireceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çürük saman görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada samanlığın yıkıldığını görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada samanyolunu görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine delalettir.

Rüyada evin içinde saman görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Rüyada saman çuvalı görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada samandan ev görmek yüküne ortak olacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments