Rüyada saksının içinde çiçek görmek

Rüyada saksının içinde çiçek görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksının içinde çiçek gördüyseniz:

  • Genel çevrenizde veya kendi içinizde kargaşa yaşayabilirsiniz, bundan doğabilecek algılama hataları neticesinde yanlış tutumlar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına delalettir.

Rüyada saksının içinde çiçek görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına alamet eder.

Rüyada saksı içinde çiçek görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek saksısını değiştirmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada saksıda açan çiçek görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada saksıda sarı çiçek görmek dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada birinden saksıda çiçek almak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments