Rüyada saksıda sarı çiçek görmek

Rüyada saksıda sarı çiçek görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına alamet eder.

Rüyada saksıda sarı çiçek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler kendinizi daha özgür veya iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada saksıda sarı çiçek görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalettir.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda büyük çiçek görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına inanılır.

Rüyada saksı çiçek dikmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine tabir olunur.

Rüyada saksıya çiçek ekmek görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işarettir.

Rüyada saksıda rengarenk çiçek görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada saksının içinde çiçek görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada çiçekli saksı görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments