Rüyada saksı içinde çiçek görmek

Rüyada saksı içinde çiçek görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, hayırlı kapılar açılacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada saksı içinde çiçek gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan veya talepleri artan kişilerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada saksı içinde çiçek görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına işaret eder.

Rüyada saksının içinde çiçek görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işarettir.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda mor çiçek görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksı ve çiçek görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine işaret eder.

Rüyada saksıda çiçek yetiştirmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada saksılı çiçek görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments