Rüyada saksıda soğan görmek

Rüyada saksıda soğan görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine inanılır.

Rüyada saksıda soğan gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz.

Rüyada saksıda taze soğan görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada saksıda soğan görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada saksıya soğan ekmek itibar kazanacağına, hayra ve esenliğe işaret eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda ağaç görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda sarmaşık görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet eder.

Rüyada saksı içinde çiçek görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, mevlit okutacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments