Rüyada kılıç çiçeği görmek

Rüyada kılıç çiçeği görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada kılıç çiçeği gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada kılıç çiçeği almak iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paşa kılıcı çiçeği görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına delalettir.

Rüyada kılıç çiçeği sulamak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, canının derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada kılıç çiçeğini görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada saksıda kılıç çiçeği görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıç çiçeği ekmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıç çiçeği dikmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, duyguların karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada kılıç çiçeği görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments