Rüyada sakalı traş etmek

Rüyada sakalı traş etmek kötü haberler alacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, elinin darlığa düşeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakalı traş etmek gördüyseniz:

  • Sizin için vazgeçilmez olan kişilerden ayrılabilir ya da fikren uzak kalabilirsiniz.

Rüyada kadının sakal çıktığını görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada birini beyaz sakal görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına işarettir.

Rüyada sakal kazımak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına işaret eder.

Rüyada kendini sakallı ve bıyıklı görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine inanılır.

Rüyada jiletle sakal kesmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına delalettir.

Rüyada yüzünde sakal çıktığını görmek kötüyse düzeleceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada sakal birini görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına inanılır.

Rüyada sakalını traş etmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments