Rüyada sakal kazımak

Rüyada sakal kazımak yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakal kazımak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda çok hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada sakal kazımak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavan kazımak elinin bolluk göreceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine yorulur.

Rüyada saçları kazımak rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada diş kazımak ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamur kazımak geçimin kolaylaşacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boya kazımak hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada duvar kazımak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına tabir olunur.

Rüyada bir yeri kazımak içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments