Rüyada sakal uzattığını görmek

Rüyada sakal uzattığını görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, daha sonra işlerin açılacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakal uzattığını gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden ya da sonuç çıkartmadan önce sakinleşmelisiniz.

Rüyada birinin sakal uzattığını görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine alamet eder.

Rüyada sakal uzattığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine alamet eder.

Rüyada bayan uzvu görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine delalet eder.

Rüyada bacaklarını uzatmak kimseye borçlanmayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının uzvunu görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dil uzatmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada erkek uzvu görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments