Rüyada bayan uzvu görmek

Rüyada bayan uzvu görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada bayan uzvu gördüyseniz:

  • Sırlarınızı paylaşmayın.

Rüyada bayan uzvu görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada uzatılan eli tutmak işinin ehli olacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada para uzatmak ünleneceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sakal uzattığını görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada uzatma kablosu görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün tenasül uzvunu görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete saç uzatmak içinin rahatlayacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzanıp yatmak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments