Rüyada erkek tenasül uzvu görmek

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek tenasül uzvu gördüyseniz:

  • Bazı konuların sadece sizde kalmasında, planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına işarettir.

Rüyada erkeğin tenasül uzvunu görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, vefalı bir insan olacağına inanılır.

Rüyada tenasül uzvu yalamak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tenasül uzvunun kesildiğini görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada kadının tenasül uzvunu görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına yorulur.

Rüyada başkasının tenasül uzvunu görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada tenasül uzvu görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada tenasül uzvunu görmek başarılarının eksilmeyeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments