Rüyada sakal kadın görmek

Rüyada sakal kadın görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakal kadın gördüyseniz:

  • Daima dikkatli olmalısınız.

Rüyada beyaz sakallı kadın görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakallı bıyıklı kadın görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına inanılır.

Rüyada bir kadının sakalının çıktığını görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş bir kadını sakallı görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına yorulur.

Rüyada kadının sakalı olduğunu görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın sakallı görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal görmek allah yolunda ilerleyeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir kadını sakal görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments