Rüyada şahin kuşu yakalamak

Rüyada şahin kuşu yakalamak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, hayatının düzene gireceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada şahin kuşu yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan karşılanması zor beklentileriniz olabilir.

Rüyada şahin kuşu yakalamak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına işaret eder.

Rüyada şahin yakalamak yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şahin kuşu görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada şahin yuvası görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada kartal veya şahin görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalet eder.

Rüyada şahin öldürmek gönül hoşluğu yaşayacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada kara şahin görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah şahin görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments