Rüyada siyah şahin görmek

Rüyada siyah şahin görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, can sıkıntısının geçeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada siyah şahin gördüyseniz:

  • Oldukça hoş denilebilecek bir öneri, yorum, teklif ya da tavsiye söz konusu olabilir.

Rüyada siyah şahin görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi şahin görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet eder.

Rüyada beyaz şahin araba görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Rüyada şahin beslemek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada şahin kartal görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına işaret eder.

Rüyada şahin kuşu yakalamak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada şahin araba görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Rüyada kara şahin görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments