Rüyada şahin beslemek

Rüyada şahin beslemek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, kişinin evlatlarının artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına rivayet eder.

Rüyada şahin beslemek gördüyseniz:

  • Şu an önünüzde olan veya halledilebilir görünen konulara değil, tüm manzaraya hakim olmanız gerekiyor.

Rüyada şahin beslemek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine inanılır.

Rüyada siyah şahin görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine yorulur.

Rüyada kızıl şahin görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işarettir.

Rüyada beyaz şahin görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada şahin kuşu görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şahin yumurtası görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına işaret eder.

Rüyada yavru şahin görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine tabir olunur.

Rüyada kartal ve şahin görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments