Rüyada tek kolunun olmadığını görmek

Rüyada tek kolunun olmadığını görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, faydalı şeyler yapacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, razı geleceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine işarettir.

Rüyada tek kolunun olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri garantilemek için taktik uygulamanız durumunda hamleniz karışıklık veya gerginlik yaratabilir.

Rüyada tek kolunun olmadığını görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tek dişinin olmadığını görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek rızıksız kalacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek kaşının olmadığını görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada sol kolunun olmadığını görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına delalettir.

Rüyada kolları olmadığını görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına işarettir.

Rüyada kolun olmadığını görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret eder.

Rüyada sağ kolunun olmadığını görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments