Rüyada bir kolunun olmadığını görmek

Rüyada bir kolunun olmadığını görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına inanılır.

Rüyada bir kolunun olmadığını gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz veya bir süredir bulunmadığınız yerlerde bulunmanız eski bir fikri canlandırmanızı sağlayabilir.

Rüyada birinin kolunun olmadığını görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada bir kolunun olmadığını görmek gülmeye hasret kalacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalettir.

Rüyada sol kolunun olmadığını görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kolların olmadığını görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada başkasının kolunun olmadığını görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kolun olmadığını görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, allah’ın sevgili kullarından olduğuna delalet eder.

Rüyada kolları olmadığını görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine yorulur.

Rüyada kollarının olmadığını görmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İsmail

Gemide sayahat ettik sonradan aşagı dogru gemi Hızlan indi su çok hızlıydı sonra parmaklarım ters döndü elimle düzelttim baktım sag kolum yok dedim tutan damar varsa kesim baktım tutan damar yok