Rüyada sağ elinden vurulmak

Rüyada sağ elinden vurulmak yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kazancının da azalacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, tövbelerinin allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı allah yolunda harcayacağına yorulur.

Rüyada sağ elinden vurulmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı veya değişimi kabullenmeniz gerekebilir.

Rüyada sağ elinden vurulmak canın ve malının da her zaman güvende olacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine yorulur.

Rüyada sağ ayaktan vurulmak işsizin iş bulacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada sağ bacağından vurulduğunu görmek eşine değerli hediyeler alacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine yorulur.

Rüyada sağ kolundan vurulmak keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına delalettir.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada sağ tarafından vurulmak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sağ ayağından vurulmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ koldan vurulmak kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments