Rüyada sağ göz görmek

Rüyada sağ göz görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ göz gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirin.

Rüyada sağ gözünü görmek hayırlı bir döneme girileceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ gözünü açamamak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sağ gözünün şiştiğini görmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada sağ göz görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada sağ gözünün çıktığını görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına delalet eder.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Rüyada sağ elinde kına görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ elinin koptuğunu görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sorunların aşılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments