Rüyada saf su içmek

Rüyada saf su içmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine inanılır.

Rüyada saf su içmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin çizdiğiniz programa uyma ya da uymama eğilimini hafife veya çok ciddiye alıyor olabilirsiniz.

Rüyada saf su içmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saf temiz su görmek muradının gerçekleşeceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada saf su görmek ağız tadının da kaçacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına işarettir.

Rüyada ön safta namaz kılmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada erkekle aynı safta namaz kılmak mal ve mülkün telafi edileceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada saf görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saf halinde namaz kılmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulur.

Rüyada cuma namazında saf tutmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments