Rüyada saf temiz su görmek

Rüyada saf temiz su görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kederinin dağılacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada saf temiz su gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara ya da işlere gösterdikleri katkılar sizi tatmin etmeyebilir ya da bazı konuları çözmek için kullandıkları yöntemleri tutmayabilirsiniz.

Rüyada saf temiz su görmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada saf su görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saf su içmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada saf halinde namaz kılmak edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine işaret eder.

Rüyada erkekle aynı safta namaz kılmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz saf tutmak rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına tabir olunur.

Rüyada cuma namazında saf tutmak güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada saf altın görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments