Rüyada saçlarının kestirdiğini görmek

Rüyada saçlarının kestirdiğini görmek asla yüksünmeyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kazancın devamlı olacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, iyi geçim halinde kalacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının kestirdiğini gördüyseniz:

  • Süreç uzun olmadığı için doğru değerlendirmekte fayda var.

Rüyada birinin saçınızı kestiğini görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kısa kestirmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin saçını kestirmiş görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada kendi saçının kestiğini görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada saçını küt kestirmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarının ucundan kestirmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının saçını kestirmiş görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, parasını ve malını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments