Rüyada arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek

Rüyada arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını saçlarını kestirmiş gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harakete geçmesi gereklidir.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının saçını kestirdiğini görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın saçını kestirdiğini görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını saçını kestiğini görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını kestiğini görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saç kestirdiğini görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments