Rüyada saçlarının ucundan kestirmek

Rüyada saçlarının ucundan kestirmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, aralarından su sızmayacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarının ucundan kestirmek gördüyseniz:

  • Fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada saç uçlarını kestirmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, insanlarla tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç ucunu kestirmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarının ucundan kestirmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına yorulur.

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin saçını kestiğini görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına inanılır.

Rüyada saç kısa kestirmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin saçını kestirdiğini görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada saçlarını kısa kestirdiğini görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments