Rüyada saçlarını kazıtmak

Rüyada saçlarını kazıtmak çok büyük kazanç sağlanacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını kazıtmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz tartışabilir, kavga edebilir, bir erkek arkadaşınızla darılabilir ya da sakarlıklar yapabilirsiniz.

Rüyada saç kazıtmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının saç kazıtmak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, daha güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını kazıttığını görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kazınmış saç görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını kazıtmak vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına delalettir.

Rüyada saç kazıttığını görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçları kazınmış görmek hanesine huzurun dolacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını kazıtan kadın görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments