Rüyada kazınmış saç görmek

Rüyada kazınmış saç görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, huzurlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada kazınmış saç gördüyseniz:

  • Ya da çok mantıklı görünmeyen beklentileriniz söz konusu olabilir.

Rüyada başkasının saçlarını kazıttığını görmek dertlerin artacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada saçını kazıttığını görmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçlarını kazıttığını görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçları kazıtmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine tabir olunur.

Rüyada kadının saç kazıtmak maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını kazıttığını görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine alamet eder.

Rüyada saçlarını kazıtmak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, insanlardan takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını kazıtan kadın görmek hayallerin yarıda kalacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments