Rüyada saçları lüle lüle görmek

Rüyada saçları lüle lüle görmek hayır getirecek işlere girileceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçları lüle lüle gördüyseniz:

  • Genellikle kolay başlattığınız ilişkilerde sorun yaşıyorsunuz.

Rüyada uzun lüle saç görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçları lüle lüle görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını lüle yaptırmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını lüle lüle görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada lüle saç görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada saçları lüle görmek aile işlerinin başına geçeceğine, çok kötü günler göreceğine işaret eder.

Rüyada lüle taşı görmek uzak bir yola gidileceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarında bit görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments