Rüyada uzun lüle saç görmek

Rüyada uzun lüle saç görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun lüle saç gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı diğerlerinin planlarından bağımsız bir şekilde önde tutmanız gerekiyor.

Rüyada uzun lüle saç görmek makamını garantileyeceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına inanılır.

Rüyada lüle saç görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, her daim temkinli olacağına inanılır.

Rüyada saçlarını lüle lüle görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine inanılır.

Rüyada saçları lüle lüle görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını lüle yaptırmak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, borcunu ödeyeceğine inanılır.

Rüyada saçları lüle görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına inanılır.

Rüyada lüle taşı görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının uzun ve güzel olduğunu görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments