Rüyada saçın yarısını kesmek

Rüyada saçın yarısını kesmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçın yarısını kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek değil kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Rüyada saçının yarısını kesmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçın yarısını kesmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, güzel günler için çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakalın yarısını kesmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada namazı yarıda kesmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, ekmeğinin verimli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın yarısını kel görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının yarısının kel olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına yorulur.

Rüyada saçlarının yarısının döküldüğünü görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, yerinde saymayacağına tabir olunur.

Rüyada saçının yarısını beyaz görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments