Rüyada saçının tepesini kel görmek

Rüyada saçının tepesini kel görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının tepesini kel gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin duygusal iniş çıkışlarını beklememek veya olayları diğerlerinin insafına bırakmamak elinizi güçlendirebilir.

Rüyada saçının tepesini kel görmek başarılı olacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada tepesinin kel olduğunu görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Rüyada saçların dökülmesi kel olmak çok iyi yerlere geleceğine, dış ticarete atılacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını kel görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada kel birini saçlı görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç dökülmesi kel kalmak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına yorulur.

Rüyada saçlı birini kel görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kel erkeği saçlı görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments