Rüyada saçının kesildiğini görmek

Rüyada saçının kesildiğini görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişilerden öğrenecekleriniz olabilir.

Rüyada annesinin saçının kesildiğini görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının saçının kesildiğini görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarının zorla kesildiğini görmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının kısa kesildiğini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçın kesildiğini görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada istemeden saçının kesildiğini görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasının saçının kesildiğini görmek ona mutluluk getireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada başkası tarafından saçının kesildiğini görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments