Rüyada saçın kesildiğini görmek

Rüyada saçın kesildiğini görmek yakın çevresine fikir danışacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada saçın kesildiğini gördüyseniz:

  • Bahsi geçen başlıklarda yanlış anlaşılmalar, iletişim problemleri, gecikmeler v.b aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada başka birinin saçının kesildiğini görmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçlarının kesildiğini görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının saçının kesildiğini görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada saçının kesilmesi görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun saçının kesildiğini görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, tatsız durumlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının bir kısmının kesildiğini görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saç kesildiğini görmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı kesilmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments